Remasters van Suikoden-games uitgesteld naar 2024

Remasters van Suikoden-games uitgesteld naar 2024

De remasters van de eerste twee games komen naar Switch, Xbox One, PS4 en pc

De remasters van Suikoden 1 en 2 zijn uitgesteld naar 2024.

Dat heeft Konami laten weten. De remasters, die vorig jaar werden aangekondigd, stonden eigenlijk voor dit jaar op de planning. "Extra tijd is nodig om de kwaliteit van de prestaties en gameplayervaring die onze spelers verdienen te garanderen." Een precieze nieuwe releasedatum is niet gegeven, maar Konami laat weten dat de game volgend jaar "zo snel mogelijk" moet verschijnen.

Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars bevat de eerste twee games uit de reeks met verbeterde graphics, gameplay en andere verbeteringen. De Suikoden-games kwamen in de jaren 90 uit op PlayStation en later ook Saturn. De rpg-reeks is losjes gebaseerd op het Chinese verhaal Water Margin. De games richten zich op mythische kristallen, politiek en de '108 Stars of Destiny'. Op PlayStation 2 zijn na de eerste twee games nog drie delen uitgekomen. Tevens zijn er diverse spin-offs gemaakt.

Junko Kawano, die de personages uit de oorspronkelijke Suikoden uit 1995 heeft ontworpen, heeft ook de nieuwe versies van de personages vormgegeven. Daarnaast worden er allerlei geluidsomgevingen toegevoegd, zoals het geluid van kabbelende beekjes, wind en insecten. Daarnaast kunnen gevechten twee keer zo snel gespeeld worden en is er een optie om gevechten automatisch te laten afspelen.

De game komt naar Steam, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Hieronder is naast de aankondiging van het uitstel de aankondigingstrailer nog eens te zien.

View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

F.....

0
test

gaan jullie Sea of Stars reviewen?

0

Aanbevolen voor jou