Pikachu kletst erop los in nieuwe trailer Detective Pikachu Returns

Pikachu kletst erop los in nieuwe trailer Detective Pikachu Returns

Lekker puzzelen

Tijdens een Pokémon Presents-stream heeft The Pokémon Company een nieuwe trailer voor Detective Pikachu Returns gedeeld.

Detective Pikachu verscheen in 2016 op de 3DS en in 2019 werd een vervolg aangekondigd. Lange tijd bleef het stil rond de game, maar dit jaar werd duidelijk dat het vervolg gewoon nog in ontwikkeling is. Detective Pikachu Returns moet op 6 oktober uitkomen op Nintendo Switch.

In de nieuwe trailer krijgen we een rondleiding door Ryme City en is gameplay van de nieuwe game te zien. Zo rijdt Pikachu op een Growlith om zijn neus te gebruiken en een spoor te volgen. Ook bezoekt Pikachu zijn favoriete café voor een kop koffie en wordt het duo aangevallen door een zwerm Beedrills.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Video niet beschikbaar

0
test

Thanks, hij was ge-reupload, nu doet ie het weer!

0

Ik vind deze game er grafisch zeer ondermaats uitzien. ‘Lelijk’ is het juiste woord denk ik.

1
test

Het heeft me een hele tijd niet gestoord aan de switch, maar sinds scarlet en violet gaat het in mijn ogen toch wel richting beschamend met vooral de pokemon games.

0

Game Freak moet terug naar de basis. Sowieso snap ik niet waarom er bij elke Pokemon game voor een nieuwe Art style wordt gekomen. Die vraagt constant om volledige revamps. Leg een basis en bouw deze uit i.p.v. elke 3 jaar het roer weer eens volledig om te gooien

0
test

@Iejen, maar dan krijg je ben ik bang weer het gezeur dat ze niet vernieuwend genoeg zijn en ze zich er makkelijk vanaf brengen. Ik zou ook liever zien dat ze een duidelijke art-style kiezen óf dat ze net als met Zelda of Mario meer de tijd nemen voor de core-games.

0

Aanbevolen voor jou