Pauline is van de partij in Super Mario Party Jamboree

Pauline is van de partij in Super Mario Party Jamboree

De Switch-game verschijnt op 17 oktober

Pauline is een speelbaar personage in de aankomende Switch-game Super Mario Party Jamboree, zo onthulde Nintendo middels een nieuwe trailer van de game.

Pauline werd ontvoerd door Donkey Kong in de gelijknamige arcadegame. Daarin was ze de vriendin van Mario - toen nog bekend als 'Jumpman'. Sindsdien duikt ze af en toe in games gerelateerd aan Mario op - zo was ze de burgemeester van New Donk City in Super Mario Odyssey. In onderstaande trailer is te zien dat ze ook een speelbaar personage is in de aankomende nieuwe Mario Party-game. Nintendo kondigde daarnaast ook aan dat Ninji voor het eerst een speelbaar personage is.

Super Mario Party Jamboree bevat ruim honderdtien minigames - de grootste selectie minigames ooit in een Mario Part-game - en meerdere nieuwe borden. Spelers kunnen onder andere roltrappen in Regenboogplaza, op de baan proberen te blijven in Dobbelblokcircuit en zonnige tijden beleven naast een actieve vulkaan in Goomba-baai. Daarnaast wordt ook een speciale online modus toegevoegd genaamd Koopatlon, waarin tot twintig spelers tegelijk online tegen elkaar kunnen strijden.

De Mario Party-games zijn in feite digitale bordspellen, waarbij spelers dobbelen, vakjes lopen en minigames tegen elkaar spelen. De winnaar is degene die aan het eind van het spel de meeste sterren heeft verzameld.

Super Mario Party Jamboree komt op 17 oktober uit voor de Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou