Oorspronkelijke versie Shin Megami Tensei 5 verdwijnt uit de Switch eShop

Oorspronkelijke versie Shin Megami Tensei 5 verdwijnt uit de Switch eShop

Een dag later komt nieuwe versie Vengeance uit

Shin Megami Tensei 5 kan vanaf 13 juni niet meer via de Nintendo Switch eShop worden aangeschaft.

Dat heeft Atlus bevestigd. De game verscheen in 2021 op de Switch. Mensen die het spel al hebben aangeschaft, kunnen het wel blijven downloaden.

Het verdwijnen van de game is geen toeval: een dag later - op 14 juni - verschijnt nieuwe versie Shin Megami Tensei 5: Vengeance, met daarin diverse verbeteringen en extra's, waaronder een tweede verhaal. De game komt niet alleen naar Switch, maar ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store.

Gamer.nl-redacteur Dunke van Boekel speelde onlangs de game al tijdens een previewsessie: "De demo speelde ik op PlayStation 5, waar het verschil met de prestaties op de Switch als dag en nacht is. De framerate zat consistent op een fijne 60 fps, waar dit op de Switch nog vaak daalde. Uiteraard is het in de basis nog steeds een Switch-game, maar Shin Megami Tensei 5 ziet er toch al prima uit. Gepaard met de muziek - die in de spelwereld zacht en bijna hemels klinkt, maar tijdens de gevechten keihard begint te razen -  is de presentatie dan ook hartstikke in orde."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou