Ook Link blijkt speelbaar in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ook Link blijkt speelbaar in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Het is nog niet bekend in welke mate

Naast Zelda is ook Link een speelbaar personage in het aankomende The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom.

Dat blijkt uit een beschrijving van de ESRB, die de game van een leeftijdsclassificatie heeft voorzien in de Verenigde Staten. "Als Link kunnen spelers een zwaard en pijl en boog gebruiken om vijanden te verslaan; Zelda kan haar magische staf gebruiken om wezens op te roepen (zoals opwindbare ridders, varkenssoldaten en slijm) voor gevechten."

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom werd eerder deze zomer tijdens een Nintendo Direct-presentatie onthuld. In de game hebben duistere kloven veel mensen opgeslokt, waaronder Link. Het is aan Zelda om eropuit te trekken en haar koninkrijk van Hyrule te redden. Bij de onthulling gingen veel mensen er van uit dat ze alleen Zelda konden besturen, maar blijkbaar is Link dus ook speelbaar. In welke mate is niet bekend.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september uit voor de Nintendo Switch. Op diezelfde dag komt ook een nieuwe Nintendo Switch Lite uit. De Nintendo Switch Lite Hyrule Edition is versierd met de Hylian Crest en is gebaseerd op de The Legend of Zelda-serie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Misschien speel je alleen begin even met link en verdwijnt ie dan of iets en dan neemt zelda het voor de rest over.

0
test

Of misschien een soort second quest?

0
test

Misschien moet Link de duistere wereld redden waar hij in valt. Dan moet Zelda een manier vinden om Link terug te halen naar de normale wereld. Waardoor je dus continue switcht in karakter als je verder komt in het verhaal. Maar de main story blijft Zelda. Dus Link voor wat kleine bij verhalen en bosses.

0
test

Vind het ergens wel jammer dat ze Link niet volledig los durven te laten.

0

Aanbevolen voor jou