Nintendo Switch Online-leden kunnen drie games gratis uitproberen
Nieuws

Nintendo Switch Online-leden kunnen drie games gratis uitproberen

Minecraft Dungeons, Cursed to Golf en A Little to the Left

Er zijn vandaag drie games aan 'Games op Proef' voor Nintendo Switch Online-leden toegevoegd.

Iedereen die een abonnement op Nintendo Switch Online heeft, kan diverse spellen uitproberen via 'Games of Proef'. Men kan hierbij voor een afgebakende periode aan de slag met volledige versies van de games.

Vanaf vandaag zijn er drie nieuwe spellen aan Games op Proef toegevoegd. Het gaat om de dungeon crawler Minecraft Dungeons, de puzzelgame A Little to the Left en de unieke golfgame Cursed to Golf. De spellen kunnen tot en met 30 oktober gespeeld worden.

View post on X

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Gerucht: Ubisoft werkt aan Rayman-remake
Nieuws

Gerucht: Ubisoft werkt aan Rayman-remake

Ubisoft Milan zou de hoofdontwikkelaar zijn

Ubisoft zou werken aan een remake van een Rayman-game, al is niet duidelijk om welk deel het precies gaat.

Eerder vandaag meldde Ubisoft al dat het team dat Prince of Persia: The Lost Crown heeft gemaakt op diverse andere projecten is gezet. Insider Gaming claimt dat het om drie projecten gaat. Het merendeel van het The Lost Crown-team zou nu meehelpen met de ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2, zo'n twaalf ontwikkelaars zouden zich bij een team dat werkt aan een nieuwe Ghost Recon-game hebben gevoegd, en nog eens twaalf zouden naar Ubisoft Milan zijn gegaan, waar men zou werken aan een Rayman-remake.

Insider Gaming plaatste daarnaast een los artikel over de Rayman-remake. Die game zou ontwikkeld worden onder de codenaam 'Project Steambot'. Het artikel maakt niet helemaal duidelijk of het om een remake van de eerste Rayman of een vervolg gaat.

Volgens de website werkt Michel Ancel, de bedenker van Rayman die eerder vertrok bij Ubisoft na berichtgeving over giftig werkgedrag, als consultant is aangesteld. Dit zou bij sommige werknemers zorgen baren gezien de claims over zijn werkgedrag. Het is niet bekend in wat voor staat de remake zich bevindt.

De allereerste Rayman-game verscheen in 1995 op de PlayStation, Saturn, Jaguar en pc en wordt gezien als een uitstekende 2D-platformer met creatieve vormgeving. Het spel wordt wel als zeer uitdagend beschouwd. Directe vervolgen die de jaren daarna uitkwamen verplaatsten de actie naar drie dimensies. De reeks kreeg in 2011 min of meer een reboot met het tweedimensionale Rayman Origins, twee jaar later opgevolgd door Rayman Legends.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
PS5 Pro-verbeteringen voor The Last of Us 2, Stellar Blade en Lies of P bekend
Nieuws

PS5 Pro-verbeteringen voor The Last of Us 2, Stellar Blade en Lies of P bekend

De PlayStation 5 Pro is vanaf 7 november beschikbaar

Diverse bedrijven hebben bekendgemaakt wat de PlayStation 5 Pro-updates voor aankomende games zoals The Last of Us: Part 2 Remastered, Stellar Blade en Lies of P betekent.

Via de uitgekomen patch 1.2.0 voor The Last of Us Part 2: Remastered kan de game straks in een nieuwe 'Pro'-modus draaien. Daarin wordt het spel in 1440p afgebeeld en zorgt PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) ervoor dat het naar 4K opgeschaald kan worden, terwijl er een framerate van 60 frames per seconde vastgehouden wordt. De sinds release aanwezige Performance- en Fidelity-modi blijken ook beschikbaar en zullen een "vloeiendere ervaring en hogere framerates" bieden dan op de reguliere PS5.

Stellar Blade krijgt via update 1.008 vijf verschillende modi om uit te kiezen in plaats van de drie modi uit de oorspronkelijke versie. 'Prioritize performance' richt zich op de framerate, 'balanced' houdt de balans tussen resolutie en framerate en 'prioritize resolution' richt zich op een hogere resolutie en betere kwaliteit. Dan komt er nog 'Pro' beschikbaar, dat een verbeterde versie van de balanced-modus is waarbij PSSR voor nog betere kwaliteit zorgt, en 'Pro Max', wat in feite de 'prioritize resolution'-modus is ,maar dan met een hogere framerate.

Tot slot is er Lies of P. Aan Eurogamer heeft regisseur Jiwon Choi verteld dat eigenaren van de PS5 Pro een merkbaar verbeterde framerate kunnen verwachten. Zo zou de Quality-modus een toename in framerates van meer dan dertig procent zien. Ook zal de Performance-modus nu native 4K-resolutie ondersteunen.

Eerder deze week maakte Remedy al bekend wat spelers van de PS5 Pro-update voor Alan Wake 2 kunnen verwachten. Lees daar hier meer over.

Zoals eerder al werd aangekondigd, verschijnt de PlayStation 5 Pro op 7 november. De console gaat 799,99 euro kosten en komt zonder diskdrive, al kan hij wel uitgerust worden met de externe diskdrive die nu al te koop is. Deze diskdrive kost gemiddeld 120 euro. Daarnaast zit er geen standaard bij om de console verticaal op te plaatsen.

De PS5 Pro wordt wel geleverd met een SSD-schrijf van 2TB en een draadloze DualSense-controller. Ook Astro's Playroom staat standaard geïnstalleerd op de console, zoals het geval is bij alle PS5-modellen. Lees hier meer over de verschillen tussen de PlayStation 5 en PlayStation 5 Pro.

Reacties

Login of maak een account en praat mee!