Nintendo-sleutelhangers kunnen als componenten voor officiële controllers worden gebruikt

Nintendo-sleutelhangers kunnen als componenten voor officiële controllers worden gebruikt

Het gashapon-speelgoed blijkt een dubbele functie te hebben

Nintendo heeft in Japan een soort sleutelhangers uitgebracht gebaseerd op knoppen die op klassieke Nintendo-controllers zitten. Fans zijn er nu achter gekomen dat deze echt gecombineerd kunnen worden met de bestaande controllers van het bedrijf.

Het gaat om zogeheten 'gashapon'-speelgoed, die via capsules uit machines gehaald kunnen worden. Nintendo heeft een nieuwe reeks in Japan uitgebracht gebaseerd op knoppen, analoge sticks en vierpuntdruktoetsen gebaseerd op klassieke controllers van de NES, SNES, Nintendo 64 en GameCube.

Naast dat deze verzamelitems als sleutelhangers functioneren, kunnen ze blijkbaar ook als componenten in bestaande Nintendo-controllers worden gebruikt, aangezien het materiaal en de techniek erachter identiek lijkt te zijn met die van de officiële controllers.

Het is niet bekend of Nintendo het speelgoed ook buiten Japan uit gaat brengen. In Japan waren er eerder deze week in ieder geval lange wachtrijen buiten de officiële Nintendo Store in Tokio te zien.

View post on X
View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

geinig. Volgende week maar even checken als ik in Japan ben 😁

0

Zeker doen! Ik heb er in april ook een gehaald bij de Nintendo Store in Tokyo, maar toen stonden er helemaal nog geen rijen.

0

Wil je er 1 meebrengen voor mij ? :--)

0

Aanbevolen voor jou