Nintendo brengt zeven jaar na Switch-release Joy-Con-oplaadstation uit

Nintendo brengt zeven jaar na Switch-release Joy-Con-oplaadstation uit

De Joy-Cons opladen via de Switch zelf was altijd al mogelijk

Meer dan zeven jaar nadat de Nintendo Switch op de markt is gekomen, komt Nintendo nu met een oplaadstation voor de Joy-Con-controllers.

De accessoire is vanaf 17 oktober verkrijgbaar. Een Europese prijs is niet bekend, maar in Japan kunnen mensen de accessoire reserveren voor 3300 yen (19,30 euro).

Het was altijd al mogelijk om Joy-Cons op te laden door ze aan de Switch zelf te schuiven, of ze aan de Charging Grip te koppelen die vervolgens weer met een kabel aan de Switch verbonden kan worden.

Met de nieuwe accessoire kunnen er twee Joy-Cons worden opgeladen. Daarnaast kunnen het oplaadstation en twee Joy-Cons ook als controller worden gebruikt, en kunnen ook de NES-controllers voor de Switch worden opgeladen.

Nintendo heeft eerder laten weten dat het de opvolger van de Switch ergens dit fiscale jaar, dat eindigt op 31 maart 2025, aankondigt. Een releasedatum is niet bekend. Veel mensen gaan er van uit dat de nieuwe Nintendo-console hetzelfde hybride aspect van de Switch aanhoudt, en het is dus mogelijk dat ook Joy-Cons onderdeel van de ervaring worden.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het lijkt me duidelijk dat de nieuwe Nintendo console (deSwitch 2) de originele Joy-Cons ook zal ondersteunen. Anders is dit natuurlijk onzinnig.

0

Het is Nintendo waar je het over hebt, die hebben hun eigen logica.

0
test

Mja, alleen nuttig als je veel multiplayer doet.

0

Aanbevolen voor jou