Nieuwe Zelda: Echoes of Wisdom-trailer toont de 'Verlaten Wereld'

Nieuwe Zelda: Echoes of Wisdom-trailer toont de 'Verlaten Wereld'

Game verschijnt op 26 september voor Nintendo Switch

Nintendo heeft een nieuwe trailer van de aankomende Switch-game The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom uitgebracht waarin de zogeheten 'Verlaten Wereld' centraal staat.

Zoals eerder al werd bekendgemaakt worden de inwoners van Hyrule in Echoes of Wisdom opgeslokt door mysterieuze scheuren die in het land verschijnen. Ook Link verdwijnt daarin, waardoor Zelda samen met het etherische wezen Tri deze scheuren moet binnengaan en daar een verborgen wereld moet verkennen.

Nintendo laat weten dat elke scheur naar een andere locatie leidt. Op sommige locaties vindt Zelda kerkers vol mysteriën om te ontrafelen. Ook vindt ze een mysterieus zwaard waarmee ze tijdelijk een 'zwaardvechtersvorm' kan aannemen om zo met het zwaard vijanden aan te vallen. Buiten deze vorm gebruikt ze namelijk alleen haar magische staf.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september uit voor de Nintendo Switch. Op diezelfde dag komt ook een nieuwe Nintendo Switch Lite uit. De Nintendo Switch Lite Hyrule Edition is versierd met de Hylian Crest en is gebaseerd op de The Legend of Zelda-serie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo'n zin in deze game! Link's Awakening, en dan met name de remake, is een van mijn favoriete games of all time en deze Zelda lijkt daar uitstekend bij te passen!

0
test

Link's Awakening remake is een top 10 Switch-game, for sure.

0
test

Ik vind dit voor Nintendo begrippen een lelijke game. Het oogt allemaal zo generiek, een beetje alsof het met een soort Mario maker in elkaar is geflanst.

0
test

je bent gewoon een hater

-2
test

Nee ik hou juist van Zelda games maar ik vind dit er gewoon niet mooi en sfeervol uitzien.

0
test

Ik snap wel wat je bedoelt. Het is een beetje het kijkdoos/kleipoppetjes idee waarbij het lijkt of de spelwereld uit enkel vierkantjes/blokjes bestaat en dat die met objecten gevuld zijn. Dat was bij die andere ook. Links awakening. Ben het niet met je eens dat het er niet sfeervol uitziet. Vind het super mooi gemaakt. Hoop alleen dat ie wel iets minder simpel is dan die eerder genoemde game. Dat vond ik een ‘achtte’ terwijl ik vrijwel alle Zeldagames wel een ‘dikke negen’ vind. Op z’n minst.

0
test

Ieder zijn voorkeur natuurlijk. Ik vind de stijlen zoals in ocarina of time, windwaker, spirit tracks en botw mooier en sfeervoller.

0

Deze game heeft dezelfde artstyle als Link’s Awakening voor de Switch. En ben maar blij dat Nintendo veel varieert m.b.t. artstyles van hun (Zelda) games, want er zijn genoeg franchises die al 20+ jaar bestaan en dezelfde, veilige artstyle gebruiken en dat is (mijn inziens) echt super saai en toont een gebrek aan innovatie.

0

Aanbevolen voor jou