Nieuwe top-down Zelda-game Echoes of Wisdom komt in september uit

Nieuwe top-down Zelda-game Echoes of Wisdom komt in september uit

Da's snel!

Tijdens de Nintendo Direct is een nieuwe Zelda-game aangekondigd, die in september al verschijnt.

De game heet The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom en draait niet om Link, maar om prinses Zelda. Duistere kloven hebben veel mensen opgeslokt, waaronder Link. Het is aan Zelda om eropuit te trekken en haar koninkrijk van Hyrule te redden.

De nieuwe top-down game draait om het idee van echo's. Met een speciale toverstaf kan Zelda kopieën maken van voorwerpen die ze tegenkomt en die vervolgens gebruiken in de wereld. Zo zien we in de trailer hoe ze een tafel kopieert en die vervolgens in de buitenwereld neerzet om een berg te beklimmen.

De echo's zullen ook tijdens gevechten een belangrijke rol spelen. Zo kan Zelda rotsblokken kopiëren en naar haar vijanden gooien. Het is zelfs mogelijk om echo's te maken van de vijanden en die aan jouw zijde te laten vechten.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september uit voor de Nintendo Switch. Op diezelfde dag komt ook een nieuwe Nintendo Switch Lite uit. De Nintendo Switch Lite Hyrule Edition is versierd met de Hylian Crest en is gebaseerd op de The Legend of Zelda-serie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Komt Nintendo toch nog even met wat games die mij weer aanspreken. Zelda, luigi mansion2, metroid prime 4. Maar in deze zelda heel erg veel zin in.

0

DE aankondiging van deze Direct voor mij! Helemaal hyped! 😍 Wat een Direct zeg!

0

Aanbevolen voor jou