Luigi's Mansion 2 HD is ontwikkeld door Zelda: Skyward Sword HD-studio

Luigi's Mansion 2 HD is ontwikkeld door Zelda: Skyward Sword HD-studio

Het Australische Tantalus Media is er verantwoordelijk voor

Het aankomende Luigi's Mansion 2 HD is ontwikkeld door Tantalus Media, de studio die ook verantwoordelijk was voor The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

Dat kan VGC bevestigen. Nintendo onthult tegenwoordig steeds minder vaak door welke studio's zijn games worden gemaakt, maar de website heeft de game gespeeld en de aftiteling bereikt, waaruit dit af te leiden valt.

Tantalus Media is een studio uit Australië die vaker met Nintendo samenwerkt. Naast de Switch-versie van Skyward Sword heeft het bedrijf ook de Wii U-editie van Zelda: Twilight Princess ontwikkeld. Daarnaast heeft het onder andere gewerkt aan de Switch-versie van Sonic Mania en de Definitive Editions van de eerste drie Age of Empires-games.

De oorspronkelijke 3DS-game waar Luigi's Mansion 2 HD op is gebaseerd verscheen in 2013 en is ontwikkeld door Next Level Games. Op Nintendo Switch is voorheen al Luigi's Mansion 3 uitgekomen, maar de verhalen in de games staan relatief los van elkaar en kunnen dus ook afzonderlijk worden ervaren.

Luigi's Mansion 2 verschilt van de eerste en derde game in de reeks, omdat er niet één locatie wordt verkend, maar een reeks landhuizen waar Luigi voor Professor E. Gadd missies uitvoert. Logischerwijs komt de broer van Mario onderweg allerlei spoken tegen, die hij kan opzuigen met zijn speciale stofzuiger. Ondertussen moet hij stukjes van de Dark Moon verzamelen om vrede terug te laten keren in Evershade Valley en King Boo te verslaan.

Luigi's Mansion 2 HD verschijnt aanstaande vrijdag voor Nintendo Switch. Bekijk hieronder nogmaals een pas uitgekomen overzichtstrailer van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou