Inhoud collector's edition Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition onthuld

Inhoud collector's edition Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition onthuld

Vanaf aanstaande vrijdag kan de fysieke editie worden gereserveerd

De precieze inhoud van de aankomende fysieke collector's edition van Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition is bekend.

Afgelopen maand kondigde Ubisoft de nieuwe versie van de geprezen adventuregame aan, en deze kwam op 25 juni digitaal uit. Toen werd echter ook al gemeld dat Limited Run Games later in het jaar fysieke edities van de game zou uitbrengen.

Laatstgenoemde bedrijf heeft nu deze fysieke edities online staan, en daar zijn ook de collector's editions voor Switch, PlayStation, Xbox en pc te bekijken. Naast een fysiek exemplaar van de game (en een code voor op pc) bevat het pakket een artbook, metalen pin, beeldje van de hovercraft, kaarten met artwork erop en een dubbelbedrukte poster.

De reguliere fysieke editie van de game gaat 34,99 dollar kosten en de collector's edition 124,99 dollar. Vanaf aanstaande vrijdag kan men reserveren. De digitale versie kan nu gekocht worden voor 20 euro.

De nieuwe versie van Beyond Good and Evil draait in 4K en 60 fps op de platforms die dat ondersteunen. Ook zit er autosave in, kunnen tussenfilmpjes worden geskipt, bevatten alle platformversies cross-save, is de soundtrack op de schop gegaan, is er een nieuwe speedrunmodus aanwezig en verbindt een nieuwe missie de game aan het nog altijd niet uitgekomen vervolg.

In 2003 kwam Beyond Good and Evil uit. De game werd ontwikkeld onder leiding van Rayman-bedenker Michel Ancel. Het spel speelt zich in de verre toekomst op de planeet Hillys af, waar fotograaf Jade vermengd raakt in een machtsstrijd tussen de dictatoriale overheid, verzetsstrijders en de buitenaardse DomZ.

Ubisoft heeft in 2008 al een vervolg aangekondigd. Sindsdien heeft het bedrijf sporadisch updates gegeven over het langverwachte vervolg, maar het is sindsdien al enkele jaren stil rondom de game. Michel Ancel is inmiddels weg bij Ubisoft. Onlangs gaf het bedrijf aan dat het vervolg nog altijd in ontwikkeling is.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

schandalig duur is de collectors edition. Dit had rond de 60 moeten zijn… zoals word gezegd de game is digitaal 20 euro…. Dus 100 euro voor een boekje met wat kaartjes. Sleutelhanger. Pinnetje en een beeldje die even groot is als de sleutelhanger. Is gewoon schandalig.. dit had met een normaal formaat beeld moeten zijn van Jade en Pey’j en wat ook heel leuk was een pluche knuffel van een pot K-Bups 🙂

0

Ik weet ook niet echt of een fysieke editie nou 15 euro verschil aan productie per product zou moeten maken

0

Ik zou dat niet echt een duur nor groot beeldje/sleutelhangertje noemen, de onderdelen lijken samen echt niet naar 125 euro te komen

1
test

dat dus. Het is schandalig. Normaal had je setjes van assassins creed met een volwaardig beeldje voor de zelfde prijs ongeveer.

0

Aanbevolen voor jou