Grand Festival en nieuwe amiibo voor Splatoon 3 aangekondigd

Grand Festival en nieuwe amiibo voor Splatoon 3 aangekondigd

September wordt een drukke maand voor Splatoon 3-spelers

Nintendo heeft een grootschalig nieuw in-game festival voor Splatoon 3 aangekondigd. Ook komen er nieuwe amiibo-figuurtjes uit gebaseerd op personages uit de game.

Van 13 tot 16 september wordt 72 uur lang het Grand Festival in de game gehouden - het moet het laatste compleet nieuwe festival van Splatoon 3 worden. Als onderdeel daarvan wordt er een nieuw hub-gebied aan de game toegevoegd. De hoofdvraag waar spelers voor zullen strijden is 'Welke tijd is het belangrijkst voor jou: Verleden, Heden of Toekomst?'. Daarbij zullen de Squid Sisters, Off the Hook en Deep Cut allen optreden.

Verder heeft Nintendo vier nieuwe amiibo aangekondigd die op 5 september verschijnen. De vier amiibo worden in twee verschillende sets verkocht: één set met Lorelei en Mariana, en één set met Callie en Marie.

Nintendo heeft tot slot laten weten dat het bedrijf op 25 juli een nieuwe bundel met een fysieke versie van Splatoon 3, een code voor de Splatoon 3-uitbreidingspas en een Switch Online-lidmaatschap van negentig dagen uitbrengt.

Hoewel niet officieel bevestigd, is het aannemelijk dat Nintendo achter de schermen aan een nieuwe Splatoon-game werkt. Splatoon 3 verscheen in 2022, en wellicht dat het bedrijf op zijn aankomende nieuwe console zo snel mogelijk een nieuwe game in de populaire reeks wil uitbrengen.

Watch on YouTube
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou