F-Zero 99 krijgt nieuwe tracks en mogelijk nieuwe modi

F-Zero 99 krijgt nieuwe tracks en mogelijk nieuwe modi

Een dataminer vond bewijs voor nieuwe modi, Nintendo zelf vermeldt nieuwe circuits

Een dataminer heeft in F-Zero 99 referenties gevonden naar nieuwe gamemodi. Ook heeft Nintendo gemeld dat er nieuwe circuits naar de game komen.

F-Zero 99 bevat op moment van schrijven zeven tracks. Volgens de officiële Japanse website moeten er eind deze maand een aantal nieuwe circuits worden toegevoegd. Het gaat daarbij om tracks die in de Queen League van de oorspronkelijke F-Zero zaten. Medio oktober moet een tweede lading circuits uitkomen gebaseerd op de King League.

Dataminer OatmealDome heeft daarnaast referenties in de gamecode gevonden naar nieuwe modi. Zo wordt er een Arcade Mode genoemd, waarbij spelers mogelijk binnen de tijd door poorten moeten racen en waarbij de laatste speler die overblijft wint. Ook een Survival-modus is genoemd, maar daarvan is nog niet bekend hoe deze precies werkt.

F-Zero 99 werd vorige week tijdens de Nintendo Direct aangekondigd en daarna meteen beschikbaar gesteld aan Nintendo Switch Online-leden. De game is gebaseerd op de oorspronkelijke SNES-game, met dezelfde graphics en parcoursen. Net als eerdere 99-games van Nintendo - zoals Tetris 99 en Super Mario Bros. 99 - nemen spelers het tegen andere spelers op tot er maar één overblijft.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als ze een offline modus toevoegen waarin je tegen de computer kan racen, dan ga ik 'm zeker spelen, maar dan wel met de garantie dat de game niet offline gaat in tegenstelling tot andere 99 games.

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 20 september 2023 - 09:42]

0
test

Dan kun je toch gewoon de SNES versie spelen via de SNES portal. Dat is de singleplayer versie.

0

Ik wil uiteraard de nieuwe opgepoetste versie spelen op de manier hoe ik vroeger F-Zero speelde.

0
test

Kijk deze video als je tijd hebt! De game is leuker dan je denkt online. https://youtu.be/uIpkigtkUTk?si=qtrRsjOFnOGBWtMK

0

Haha, ik weet het. Maar ik ben echt een single player gamer hunkerend naar een nieuwe F-Zero game, dus ik zou een 'ouderwetse offline modus' echt top vinden!

0
test

Ik snap het! Heb je Fast RMX geprobeerd? Dat komt het meest dichtbij een singleplayer F-Zero ervaring op de Switch!

[Reactie gewijzigd door Kay op 20 september 2023 - 13:19]

0

Yes! Dat was één van m'n eerste Switch games en voelde ook echt wel een beetje als een F-Zero game, maar toch miste ik de F-Zero magie op 1 of andere manier.

1

Online is best leuk hoor! Zeker het proberen waard!

0

Survival is - vermoed ik - de Death Race mode zoals F-Zero X. Begin met 30 man; beuk elkaar kapot tot er een iemand overblijft, last man standing wins. https://youtu.be/OAeZDpCzO5w?feature=shared

[Reactie gewijzigd door BorrelnootjeNL op 21 september 2023 - 09:18]

0

Aanbevolen voor jou