Eerste off-screen gameplay van Hogwarts Legacy op Switch getoond

Eerste off-screen gameplay van Hogwarts Legacy op Switch getoond

Game verschijnt op 14 november voor Nintendo Switch

Op internet zijn de eerste off-screen gameplaybeelden van de Nintendo Switch-versie van Hogwarts Legacy geplaatst.

Voorheen zijn er alleen officiële screenshots van de Switch-versie gedeeld en nog geen gameplaybeelden. Iemand lijkt de Switch-versie echter al in het bezit te hebben, en heeft een ruime halve minuut ervan op social media geplaatst. De video kan hieronder bekeken worden, al is het mogelijk dat het snel weer wordt verwijderd. Het gaat om off-screen beelden omdat het direct capturen niet werkte.

Hogwarts Legacy kwam begin dit jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc, en iets later ook op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie werd meermaals uitgesteld - inmiddels is bekend dat deze editie vanaf 14 november verkrijgbaar is.

Denian Franken gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Eerder dit jaar bleek uit een vacature dat Avalanche Software, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, aan een nieuwe game werkt. Of het om een vervolg op Hogwarts Legacy gaat is op moment van schrijven niet bekend.

View post on X
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou