Collectie met Suikoden-remasters vanaf 6 maart 2025 verkrijgbaar

Collectie met Suikoden-remasters vanaf 6 maart 2025 verkrijgbaar

Op pc en alle moderne consoles

Suikoden I and II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars komt op 6 maart uit op consoles en pc.

Dat werd gisteren aangekondigd. Daarbij is bevestigd dat de collectie met remasters van Suikoden 1 en 2 niet alleen naar Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc komt, maar ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Er komt ook een fysieke editie voor consoles uit.

Suikoden I and II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars bevat de eerste twee games uit de reeks met verbeterde graphics, gameplay en andere verbeteringen. De Suikoden-games kwamen in de jaren negentig uit op PlayStation en later ook Saturn. De rpg-reeks is losjes gebaseerd op het Chinese verhaal Water Margin. De games richten zich op mythische kristallen, politiek en de '108 Stars of Destiny'. Op PlayStation 2 zijn na de eerste twee games nog drie delen uitgekomen. Tevens zijn er diverse spin-offs gemaakt.

Junko Kawano, die de personages uit de oorspronkelijke Suikoden uit 1995 heeft ontworpen, heeft ook de nieuwe versies van de personages vormgegeven. Daarnaast worden er allerlei geluidsomgevingen toegevoegd, zoals het geluid van kabbelende beekjes, wind en insecten. Daarnaast kunnen gevechten twee keer zo snel gespeeld worden en is er een optie om gevechten automatisch te laten afspelen.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou