Ace Combat 7 komt na vijf jaar naar de Nintendo Switch

Ace Combat 7 komt na vijf jaar naar de Nintendo Switch

De tijd vliegt!

Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition komt op 11 juli uit voor de Nintendo Switch.

Dat heeft uitgever Bandai Namco bekendgemaakt. De game met tactische luchtgevechten verscheen oorspronkelijk in januari 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One, en komt dus ruim vijf jaar later uit voor de Switch.

De Deluxe Edition bevat het originele verhaal, zes downloadbare stukken content en meerdere speciale bonusvoorwerpen die eerder voor andere platforms uitkwamen. Opmerkelijk genoeg bevat deze editie niet alle eerder uitgebrachte content. Andere DLC als de Top Gun: Maverick Aircraft-set zal op een later moment te koop worden aangeboden.

De uitgever heeft een uitgebreide trailer uitgebracht waarin de Switch-versie te zien is. Ook is er een speciale video geplaatst waarin de PlayStation- en Switch-versie naast elkaar worden gelegd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

euhm beter laat dan nooit denk ik. Ik denk overigens wel dat de switch nog niet veel echte goede fighter jet games heeft; en ook al is Ace Combat volgens mij wel wat Arcade denk ik dat er een markt in de switch kan zijn. En in het vergelijkingsmateriaal in het filmpje lijkt het vrijwel net zo goed te lopen als de ps4. Nu zal Ace Combat op ps4 ook geen hoogvlieger( :-) ) geweest zijn dus op switch ook redelijk goed te behalen. maar voor de fan wel leuk handheld piloot spelen.

[Reactie gewijzigd door watashi wa maurice desu. op 17 januari 2024 - 20:39]

0

Aanbevolen voor jou