Abonnementsdienst GTA+ komt mogelijk naar Nintendo Switch

Abonnementsdienst GTA+ komt mogelijk naar Nintendo Switch

Website geüpdatet

De abonnementsdienst GTA+ komt mogelijk naar Nintendo Switch.

X-gebruiker Tez2 merkte op dat Nintendo Switch sinds kort is toegevoegd aan de lijst met platforms waarop GTA+-games mogelijk verschijnen. Hoewel er op dit moment nog geen Switch-game op die lijst staat, heeft Rockstar het dus wel mogelijk gemaakt. Mogelijk duidt dit erop dat het in de nabije toekomst zal gebeuren.

GTA+ is een abonnement waarmee spelers toegang krijgen tot een steeds wisselend aanbod van games. Daaronder vallen onder andere Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition en Red Dead Redemption voor Xbox en PlayStation, en GTA: Liberty City Stories en GTA: Chinatown Wars voor iOS en Android.

Daarnaast krijgen spelers ook allerlei extraatjes in GTA Online. Aangezien GTA 5 nooit op de Switch is verschenen, zouden spelers op die console het dus zonder deze bonussen moeten doen. De dienst kost 7,99 euro per maand.

View post on X
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou de switch gta 5 kunnen draaien? Als die dat kan zou nog best een boost geven aan de game en switch verkopen denk ik dan, even los van hoe het er uitziet en welke resolutie.

0
test

dat denk ik ook. Een handheld GTA5 zou echt een knaller zij!n. Zelfs als de draw distance slecht is en textures laag. de ps3 versie zou toch moeten kunnen lijkt me. Dat zou de Nintendo switch een boost geven. overigen zou me niet verbazen als dit nieuws over een optie op de opvolger is. Maar dat zou die console meteen een boost geven.

1
test

Mee eens, maar gta 5 op switch 2. Zou gta 6 dan niet beter zijn als switch dlss krijgt zoals geruchten doet vermoeden zou het toch wel moeten kunnen.

0
test

Misschien is een Steam Deck dan wel interessanter voor je. Deze draait al deze games sowieso...

0

^Dit. Ik heb een SD Oled en heb daar op vakantie gewoon Gta Online mee zitten spelen. Werkt prima! Sowieso een fantastisch apparaat, het voelt als een alles-in-1 handheld :)

0

Aanbevolen voor jou