Aankomende Cult of the Lamb-update voegt lokale co-op toe

Aankomende Cult of the Lamb-update voegt lokale co-op toe

Speel samen met Lamb en Goat door de campagne

Cult of the Lamb ontvangt op 12 augustus een update genaamd Unholy Alliance, waarmee onder andere een lokale co-op-modus wordt toegevoegd.

Dat werd afgelopen nacht tijdens de Devolver Direct aangekondigd. Naast de heilige Lamb kunnen spelers een nieuw personage Goat besturen en samen op avontuur gaan door kerkers en de cult opbouwen.

De gehele campagne is daardoor in lokale co-op te spelen. Ook kunnen Lamb en Goat wapens uitwisselen, extra schade aanrichten wanneer ze samenwerken en een kritieke klap uitdelen wanneer de aanvallen gelijk uitgevoerd worden. Mensen die Cult of the Lamb alleen blijven spelen ontvangen met de update ook allerlei nieuwe krachten. De update voegt ook nieuwe tarotkaarten, relieken, gebouwen en missies en eigenschappen voor volgers toe.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel is beschikbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Erik Nusselder gaf in de Gamer.nl-review een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou