Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Wii Fit

Wii Fit is een fitnessspel dat wordt geleverd met het "balance board". Dit is een soort uitgebreide weegschaal. Niet alleen kan het apparaat je gewicht bijhouden, maar ook zien hoe je balans is. Het apparaat kan registreren hoe je je balans verdeeld en hiermee worden verschillende spellen en oefeningen gedaan. Je hebt in deze game twee soorten oefeningen. Er zijn oefeningen die puur gericht zijn op fitness. Hierbij krijg je op het beeld, via een rood balletje, een indicatie of je de oefening goed uitvoert. De oefeningen variëren van simpele push-ups tot wat moeilijkere steps-aerobics sessies. Daarnaast zijn er ook wat speelsere vormen; er is bijvoorbeeld een spelletje waarbij je, door je bovenlichaam te bewegen, zoveel mogelijk ballen uit een voetbaldoel moet zien te houden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Wie denkt dat Wii Fit ervoor zal zorgen dat hij of zij zomaar het gewenste aantal kilootjes zal afvallen heeft het fout. Het Balance Board geeft veel informatie over je lichaam, maar laat je vervolgens wat aan je lot over. Nintendo maakt je eerder bewust van je fysieke toestand, dan je een volledig trainingsprogramma voor te schotelen. Gelukkig neemt dat niet weg dat de aanwezige oefeningen en activiteiten tegelijk leuk en intensief genoeg zijn om dagelijks de nodige beweging te krijgen. Verder kan iedereen aan de slag met Wii Fit door de intuïtieve opbouw en een begrijpelijke indeling, al had men de teksten wel even naar het Nederlands mogen vertalen.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Oefeningen zijn leuk om te doen. Balance Board werkt perfect. Toegankelijke opzet
    • Wat te weinig begeleiding. Niet in het Nederlands!

Artikelen

Screenshots (44)