Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

White Knight Chronicles II

In White Knight Chronicles II, in Japan bekend als White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness, kruipt de speler net als in het eerste deel in de huid van Leonard, de White Knight. De game speelt zich een jaar na het origineel af en bevat een nieuw, dynamisch vechtsysteem. Spelers kunnen het personage aanpassen en hun eigen strategieën en aanvallen plannen. Het singleplayeravontuur duurt ongeveer dertig uur. Daarnaast is er een multiplayermodus waarin zes spelers samen opdrachten kunnen uitvoeren. Ook is het mogelijk om op avontuur te gaan in de wereld van White Knight Chronicles II, hier vrienden te ontmoeten en gildes op te richten. Op de disc vinden spelers bovendien een verbeterde versie van het originele White Knight Chronicles, dat in februari 2010 uitkwam in Nederland.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> White Knight Chronicles II is als iemand die een riante salade in de McDonalds eet. Hij hinkt op twee gedachten en eet daarom een lichte maaltijd, maar giet er wel van die typische fastfood-mayo overheen. Het spel probeert een online rollenspel te zijn, maar is qua opzet te zeer gericht op &eacute;&eacute;n speler om daarin te slagen. Dit heeft een &#39;hybride&#39; rollenspel zonder richting en identiteit tot gevolg dat nauwelijks aanspoort om verder te spelen.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Je krijgt het eerste deel erbij, vlot vechtsysteem, online component vereist tactisch inzicht en samenwerken
    • Inwisselbaar verhaal, hergebruik van gebieden, valt tussen wal en schip

Artikelen

Screenshots (7)