Game info

Whirlwind of Vietnam: UH-1

Whirlwind of Vietnam speelt zich af in november 1965, tijdens de operatie in de Ia Drang Valley. De game plaatst je in de legendarische UH-1B-helikopter waarmee je verschillende missies moet uitvoeren. Denk hierbij aan aanvals- en vernietigingsmissies, ondersteunende missies en reddingsmissies. Je kunt op elk moment wisselen tussen de verschillende posities in de helikopter (piloot, copiloot en schutter). De andere posities worden automatisch door de computer vervuld. Whirlwind of Vietnam bevat alle belangrijke wapens en militaire uitrustingen uit de periode van de Vietnamoorlog. De game bevat authentieke elementen in de lucht en op het land. Van vuurwapens, granaatwerpers en artillerie, tot vliegtuigen en voertuigen van Vietnam en Amerika.

Nieuwste review

Whirlwind over Vietnam: UH1 moet zowat het meest rampzalige spel zijn dat ik ooit heb mogen spelen. Deze game is een schoolvoorbeeld hoe ontwikkelaars het niét moeten doen als ze een nieuwe titel maken. De lelijke graphics, de onmogelijke besturing, de korte levensduur en het lachwekkende aanbod aan muzikale ondersteuning maken van Whirlwind over Vietnam een van de slechtste (vlieg)spellen ooit.

1
Score
10
Score: 10
  • Pluspunten
  • Eh, wat?
  • Minpunten
  • Onmogelijk moeilijke besturing. Oeroude graphics. Bijna onbestaande soundtrack. Verschrikkelijk lange laadtijden. Saai

Artikelen