Game info

Virtua Fighter 5

Virtua Fighter 5 biedt snelle, heftige actie in de vorm van gevechten waarin spelers het tegen elkaar opnemen met zeventien verschillende personages. Twee van deze personages zijn helemaal nieuw: El Blaze en Eileen. Deze twee vechtersbazen hebben nieuwe vechttechnieken en verschillende achtergronden. El Blaze is namelijkeen Mexicaanse worstelkampioen en de Chinese Eileen maakt gebruik van Monkey Kung Fu. De verschillende personages zijn helemaal naar eigen wens aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vier verschillende outfits voor elk personage en vervolgens kun je ze voorzien van allerlei verschillende vrij te spelen accessoires. Winnen doe je niet alleen door de sterke tegenstanders te verslaan, maar ook door mee te dingen naar prijzen en door geld te verdienen en daarmee items te kopen in de in-game winkel. Het grote verschil tussen de Virtua Fighter-games en andere vechtspellen is de mate van tactiek. In Virtua Fighter zul je niet van een goed getrainde tegenstander winnen door willekeurig op de knoppen te rammen. Je zult de vechters echt moeten leren kennen en je zult onder de knie moeten krijgen welke acties op welke momenten uitgevoerd moeten worden. Dankzij de komst van de 'Offensive Move', waarmee je om tegenstanders heen kunt draaien, is er een nieuwe laag aan de zo diepgaande Virtua Fighter-serie toegevoegd.

Nieuwste review

Aan het eind van de dag is Virtua Fighter 5 voor de Xbox 360 een game waar je alleen maar respect voor kan hebben. De gameplay is enorm diep en geperfectioneerd tot in de uiterste puntjes. De game speelt heerlijk weg, ziet er fantastisch uit en biedt door de nieuwe online modus eindeloos veel speelplezier. Deze versie voor de Xbox 360 is de beste die je kunt bemachtigen, zo simpel is het.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Online werkt als een zonnetje.... Nieuwe moves en items, exclusief voor de 360-versie. Hardcore tot op het bot. Grafisch enorm indrukwekkend. Oefening baart kunst
  • Minpunten
  • ...mits de connectie goed is. Arcade stick is vereist voor optimale controle

Artikelen

Screenshots