Game info

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af in 2020. Grondstoffen zijn schaars en elke natie probeert zichzelf in stand te houden. De spanningen tussen de Verenigde Staten, Europa en Rusland bereiken een kookpunt. Er is maar een druppel nodig om de Derde Wereldoorlog te ontketenen. EndWar is een strategiespel waarin spelers oorlogvoeren op herkenbare slagvelden in de Washington, Parijs, Moskou en andere steden over de hele wereld. Voor het eerst hoeven spelers niet alleen op hun controllers te vertrouwen hun leger aan te sturen. Het is namelijk mogelijk om dit met stemcommando’s te doen. Zeg tegen je helikopter-unit wie ze aan moet vallen en vertel de tanks waar ze heen moeten rijden. Dit kan allemaal zonder de controller aan te raken. Fans van een meer klassieke aanpak kunnen natuurlijk ook gewoon door de menu's navigeren met hun controller. Niet alleen is Tom Clancy's EndWar alleen te spelen, ook kunnen twee spelers het in de coöperatieve modus samen opnemen tegen de computer en kunnen vier gamers het tegen elkaar opnemen in teams van twee. Zo ontstaat een onvoorspelbaar slagveld waarop niet alleen getest wordt wie de beste strateeg is, maar ook wie het beste kan samenwerken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Hoewel EndWar bij lange na niet kan concurreren met de toppers uit het RTS-genre, is het wel een ‘leuke’ game geworden. De stembesturing biedt in combinatie met het toetsenbord en muis een prettige manier van spelen. Echter, haal deze besturing weg en er blijft niet veel meer over van de game om de hardcore RTS-fanaat te boeien. Speel je niet zo vaak een RTS, dan zou je daarentegen best nog wat plezier kunnen beleven aan EndWar. </p>
    Score: 60 Oké
    • Stembesturing werkt meer dan behoorlijk. Dappere poging van Ubisoft om weer eens wat nieuws te doen
    • Heb je een eindelijk een goede besturing, wordt het nooit moeilijk. Kan de concurrentie met de rest niet aan

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord