Game info

Titan Quest: Immortal Throne

Titan Quest: Immortal Throne is de eerste uitbreiding voor Titan Quest, een RPG uit 2006. Het verhaal gaat in deze add-on verder en brengt je naar de duistere en sinistere onderwereld van Hades. Tijdens deze epische queeste van goed tegen kwaad zullen spelers de grootste schurken uit de Griekse mythologie tegen het lijf lopen, de aanvallen van Cerberus weerstaan en zich wagen op de oevers van de rivier de Styx. Naast nieuwe vijanden ontmoeten spelers ook nieuwe bondgenoten. Daarnaast moeten spelers in Immortal Throne de voorspellingen van de blinde ziener Tiresias interpreteren, aan de zijde van Agamemnon en Achilles vechten en de hulp van Odysseus gebruiken om machtige vijanden te verslaan. Deze add-on voor Immortal Throne biedt tien toegevoegde Character Levels, waarmee bestaande en nieuwe personages nog beter kunnen worden. Bovendien zijn er uitrustingen en vaardigheden met een hoger level toegevoegd. Ook is er een nieuwe ‘skill mastery’ toegevoegd, die je kunt combineren met de bestaande ‘skill masteries’. Op die manier zijn er acht nieuwe Character Classes te creëren. Immortal Throne voegt nieuwe monsters en locaties toe aan de bestaande Titan Quest-wereld. Ook zijn er artefacten te vinden in deze add-on, dat zijn zeldzame elementen die je aan de uitrusting van je personage kunt toevoegen. Enchanters, een nieuw type computergestuurd personage, kunnen deze artefacten maken aan de hand van recepten.

Nieuwste review

Al met al zijn de nieuwe toevoegingen niet baanbrekend, maar weten ze wel een prima spel volledig te fine-tunen. De zaken die eerder gemist werden zitten er nu in, je hebt een geheel nieuw gebied tot je beschikking en een nieuwe Mastery is alleen maar mooi meegenomen. Heb je Titan Quest in je bezit en ben je toe aan iets nieuws, dan kan ik Immortal Throne aanraden. Ben je wel toe aan een nieuwe hack&slash titel, probeer dan eens de deluxe-versie van Titan Quest waar het origineel en Immortal Throne gebundeld zijn.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • De onderwereld, een gezellige toevoeging. Dream Mastery leuke talent tree. Lange levensduur
  • Minpunten
  • Qua quests meer van hetzelfde. Hakken kan uiteindelijk gaan vervelen. Gelijk beginnen bij Act IV niet mogelijk. Enchanting werkt niet echt lekker

Artikelen

Screenshots