Game info

The Wonderful 101

In The Wonderful 101 van Bayonetta-ontwikkelaar PlatinumGames nemen spelers controle over honderd-en-één kleine helden die samen er op uit gaan om gigantische monsters en robots te verslaan. De game speelt zich af in een kleurrijke stad waar allerlei items en objecten zijn te vinden. De helden kunnen door verschillende tekeningen te maken op het Wii U GamePad-scherm samengevoegd worden om zo gigantische wapens te creëren. Dit komt van pas om de grotere vijanden te verslaan. De game kent ook binnenlocaties. Wanneer spelers ergens naar binnen gaat, wordt de gameplay voortgezet op het scherm van de Wii U GamePad.

Nieuwste review

Laat je niet misleiden door het kinderlijke uiterlijk van The Wonderful 101, deze game past namelijk perfect in het (volwassen) straatje van ontwikkelaar Platinum Games: extreem uitdagend, puur gebouwd op gameplay en uniek tot op het bot. De game is misschien wat minder perfect dan al het andere dat uit de Japanse studio komt rollen, maar door het unieke karakter en zijstappen op het gebied van gameplay vergeven we The Wonderful 101 een hoop.   

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Unieke gameplay; altijd grappig, bij vlagen hilarisch; vol met verrassingen op gameplaygebied
  • Minpunten
  • Laatste uurtjes voor eindbaas voelen als onnodige opvulling; sommige symbolen onhandig; mogelijkheid om oneindig tot leven geroepen te worden niet de beste oplossing

Artikelen

Screenshots