Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

The Last of Us

The Last of Us is een actie-adventuregame van Naughty Dog, de ontwikkelaar van de Uncharted-games. De game draait om een schimmeluitbraak die mensen infecteert en in monsters verandert. Spelers moeten als hoofdpersonage Joel samen met het tienermeisje Ellie zien te overleven. De game speelt zich twintig jaar na de infectie van de schimmel af. De wapen- en drugssmokkelaar Joel redt het meisje Ellie uit een kosthuis als gunst aan een stervende vriend. Samen moeten ze zien te overleven in een wereld die niet alleen is aangetast door het virus, maar ook door het gebrek aan menselijke invloed. Daardoor zijn steden overwoekerd door bomen en planten en lopen wilde dieren vrij rond. The Last of Us laat een lange tijd in het leven van het tweetal zien en bevat dan ook verschillende seizoenen. Ook zal de door de computer bestuurde Ellie steeds slimmer worden. Als voorbeeld geeft ontwikkelaar Naughty Dog dat ze in het begin niet weet hoe ze een geweer moet gebruiken, maar dat ze dit van Joel naarmate het spel vordert leert. Naast een verhalende singleplayer, bevat The Last of Us ook een online multiplayer. Hier maakt de ontwikkelaar binnenkort meer over bekend.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Left Behind is de perfecte DLC. Het is geen extra vulling, voelt zelfs niet als aanvulling maar juist als afronding van een bijna perfect spel. Left Behind vergroot de wereld met een schijnbaar kleine toevoeging, die zoveel meer is dan een extra level. Het is met terugwerkende kracht een essentieel onderdeel van The Last of Us.</p>
    Score: 100 Legendarisch
    • Prachtige vertelling, originele, nieuwe speelervaring die alle losse eindjes aan elkaar knoopt.
    • Geen

Artikelen

Screenshots (8)