Game info

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles is de officiële uitbreiding voor Oblivion, de zeer populaire RPG uit 2006. Deze uitbreiding biedt meer dan 30 uur aan nieuwe gameplay. Je wordt er op uitgestuurd om een heel nieuw gebied in Oblivion te onderzoeken: het rijk van Sheogorath, de Daedric Prince of Madness. Shivering Isles gaat verder in de bestaande wereld van Oblivion, dus je kunt gewoon verder met je bestaande savegame en personage. Als je wilt kun je echter ook een nieuw personage maken en hiermee in Shivering Isles op onderzoek uitgaan. Het rijk van de gestoorde Sheogorath is opgesplist in twee delen die elkaars tegenpolen zijn: Mania en Dementia. Waar Dementia overwegend donker is en angstaanjagend oogt, daar is Mania vooral kleurrijk en vrolijk, ondanks dat de vijanden er niet minder sterk zijn. Je zult in het begin een keuze moet maken in welk deel je begint, maar dit is niet van grote invloed op het spelverloop, doordat de werelden naadloos in elkaar overlopen. De nieuwe gebieden van Shivering Isles zijn bizar en heel anders dan je ooit hebt gezien in Oblivion. Deze wereld wordt bevolkt door verschrikkelijke insecten, Flesh Atronachs, Shambles-skeletten, Grummites-amfibiën en veel meer. Deze kun je te lijf gaan met nieuwe wapens en bepantsering die je in Shivering Isles kunt vinden, of kunt laten maken door de getalenteerde vakmannen van Crucible en Bliss.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Ach, wat maakt het ook uit? We blijven erbij dat ook Shivering Isles een meesterwerkje is geworden die je gewoon gespeeld moet hebben, ongeacht de temperaturen. De echte Oblivion-fans hebben deze game natuurlijk allang in huis gehaald, maar mocht je nog twijfelen: houdt daar ogenblikkelijk mee op en ga Shivering Isles halen! Want je weet het hè… negeren betekent straf!</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Meer Oblivion is altijd goed. Sheogorath en zijn Mania/Dementia!. De Shivering Isles, prima continent om te bezoeken
    • Dit is de laatste uitbreiding.... Weinig gameplay-veranderingen

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord