Game info

Tetris Party Deluxe

Tetris Party Deluxe is het vervolg op de WiiWare-titel Tetris Party en biedt urenlang puzzelplezier. De beroemde Tetris-blokken staan centraal in deze game. Natuurlijk is het mogelijk om zoveel mogelijk rijen van blokjes weg te spelen in de klassieke modus, maar je kunt in Tetris Party Deluxe meer dan alleen het klassieke Tetris-spel spelen. De game bevat twintig nieuwe spelvarianten, zoals het maken van eigen puzzels en varianten op het klassieke Tetris. Daarnaast is het mogelijk om een Tetris-blok door parkoursen te navigeren. Je kunt jouw vorderingen volgen en je krijgt voor uitzonderlijke prestaties beloningen toebedeeld. Het is mogelijk om de game met de Wii-afstandsbediening te besturen, maar er kan ook voor gekozen worden om de Classic Controller aan te sluiten. Daarnaast ondersteunen sommige modi het gebruik van een Wii Balance Board of Wii Wheel. Via Wii Speak kun je via een onlineverbinding tijdens het spelen met andere spelers praten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Mocht je Tetris Party al in je bezit hebben, laat Party Deluxe dan gerust schieten. Het is namelijk een opgevoerd WiiWare-spel dat weinig verschilt van het vorige deel. Ben je echter heel hard toe aan nieuwe Tetris-uitdagingen &eacute;n heb je het origineel gelaten voor wat het was, dan kun je overwegen de game te kopen.</p>
    Score: 60 Oké
    • Field Climber nog steeds onderhoudend, uitgebreide multiplayermodi, toevoeging doelstellingen
    • Weinig vernieuwing ten op zichte van het origineel, twintig modi overdreven

Artikelen

Screenshots Nintendo DS


Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord