Game info

Syphon Filter: Dark Mirror

In Syphon Filter: Dark Mirror kruip je in de huid van Gabe Logan, een uiterst gevaarlijke commando die de leiding voert over een antiterroristen-eenheid waarvan het bestaan door de overheid wordt ontkend. Samen met een team word jij ingeschakeld voor de meest gevaarlijke missies. Tijdens de missies is het belangrijk dat je goed samenwerkt met je team en de juiste strategische beslissingen neemt. Tijdens de missies heb je de beschikking over een breed scala aan technisch geavanceerde wapens en gadgets die je helpen bij het infiltreren van vijandelijke gebouwen of het uitschakelen van vijanden. Dankzij het miksysteem ben je in staat om vijanden al van grote afstanden uit te schakelen en zo eventuele gijzelaars te bevrijden. Pas echter wel op, want vijanden reageren ook op jou acties en ze houden elkaar via spraakcommunicatie op de hoogte als er iets mis is of iets niet op zijn plaats staat.

Nieuwste review

Syphon Filter: Dark Mirror is een PSP-port die je niet continu het gevoel geeft een PSP-game te spelen op een groot scherm. Het spel is uitstekend overgezet en er qua besturing zelfs op vooruit gegaan. Dat het grafisch niet imponeert nemen we dankzij de uitstekende balans tussen stealth en actie, op de koop toe.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Perfecte balans tussen stealth en actie. Leuke gadgets die echt van pas komen. Goed uitgekiende besturing. Voelt niet als een PSP-overzetting
  • Minpunten
  • De multiplayer uit de PSP-versie ontbreekt. Grafisch niet heel imponerend. Saaie omgevingen

Artikelen

Screenshots