Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

StarCraft II: Wings of Liberty

StarCraft II is een real-time strategiegame en het langverwachte vervolg op StarCraft. De game bevat drie compleet verschillende en gebalanceerde rassen: de Protoss, Terran en Zerg. Deze rassen zijn grondig herzien en vernieuwd met enkele nieuwe eenheden en nieuwe trucs voor enkele klassieke terugkerende eenheden. StarCraft II maakt gebruik van een nieuwe 3D-engine die het mogelijk maakt prachtige landschappen en kolossale eenheden en legers op het scherm te toveren. In de game zit een unieke verhaalmodus en de mogelijkheid om in multiplayer tegen elkaar te vechten. StarCraft II bestaat uit drie delen. Dit eerste deel, Wings of Liberty, richt zich op het verhaal van de Terrans, het menselijke ras. Er wordt uitgebreid ingegaan op de achtergrond van dit ras. Tijdens missies dien je een leger op te bouwen. Dit betekent dat je niet alleen legers moet bouwen, maar ook moet investeren in de wapenuitrusting van je eenheden. StarCraft II is een real-time strategiegame, wat betekent dat er tijdens de gevechten continu dingen gebeuren. Je dient dus constant je manschappen aan te sturen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> StarCraft II: Wings of Liberty is &eacute;&eacute;n van die titels waar de gemiddelde PC-gamer al jaren op zit te wachten. Met een enorm uitgebreide singleplayermodus en een multiplayer waar je u tegen zegt, zorgt Blizzard ervoor dat we er weer twaalf jaar tegenaan kunnen. Zelfs als je geen RTS-liefhebber van het eerste uur bent.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Een verhaal van ongekend hoog niveau en een multiplayer waar je jezelf jaren mee kunt vermaken.
    • Hoe lang moeten we nu gaan wachten op de overige twee campagnes?

Artikelen

Screenshots (63)