Game info

Star Fox Assault

Star Fox Assault zal een geheel ander spel worden dan Star Fox Adventures; je zult in je Arwing kunnen rondvliegen, met tanks kunnen rijden en ook nog te voet kunnen rondtrekken. Het zal echter geen plezierig tochtje worden, want de levels zijn bezaaid met vijanden die jij op jouw eigen manier het leven zuur mag maken. Dus bestook ze met geweren vanaf de grond of jaag ze achterna in je Arwing. Je zult ook samen met een vriend in een Arwing kunnen stappen om samen een missie te volbrengen. De ene speler zal dan de Arwing besturen en de ander zal het geschut bedienen. Ook de andere twee spelers kunnen dit doen. In de Landmaster Tank zul je eveneens gebruik kunnen maken van een bijrijder. Ook hier zal deze dan schieten en zal de andere speler rijden. Er bestaat ook de mogelijkheid om allemaal een eigen voertuig nemen. In totaal kun je dus met vier spelers samenwerken om een missie te voltooien. Dit kan ook zonder dat je drie vrienden hoeft op te trommelen; dan bestuurt de computer namelijk gewoon de andere drie spelers. Naast de teamgenoten die we al kennen zullen er ook enkele nieuwe gezichten verschijnen in Star Fox Assault. Natuurlijk blijven Fox McCloud, Slippy Toad, Falco Lombardi en Peppy Hare van de partij. Helaas heeft Namco nog niets over de nieuwe personages bekendgemaakt.

Nieuwste review

None

Star Fox Assault mist de typische Nintendo-flair. De game oogt niet al te geweldig en de actie is degelijk maar ook niet meer dan dat. De game is met drie uurtjes ook niet echt lang en er is bijster weinig om naar terug te komen nadat je de game uitgespeeld hebt. Het zijn echter vooral de gedeeltes op de grond die de gehele game naar beneden halen en dit echt een ondermaatse ervaring maken.

5
Score
50
Score: 50
 • Pluspunten
 • Lineaire vlieggedeeltes zijn onderhoudend. Goede muziekale begeleiding
 • Minpunten
 • Grond-gedeeltes zijn abominabel. Korte spellengte met weinig replaywaarde. Grafisch saai en inspiratieloos. Mist voldoende afwerking

Artikelen

  19:52
  1
  Review
  19:52
  1
  Review
  Star Fox Assault