Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Stalingrad

Stalingrad is een real time strategie spel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Het spel maakt gebruik van de bekende Blitzkrieg engine. Je kunt kiezen uit twee grote campaigns die je kunt gaan spelen: de Duitse of de Sovjets. Zoals de titel al zegt speelt het spel zich af in en rondom Stalingrad. Stalingrad probeert zo dicht mogelijk bij de historische gebeurtenissen te komen. De landschappen zijn zoveel mogelijk nagemaakt hoe ze in die tijd waren. Het verhaallijn wordt uitgebeeld met echte historische foto’s en moet de speler het gevoel geven dat hij echt midden in een oorlog zit. De slag om Stalingrad was voor de Sovjets één van de grootste overwinningen op de Duitsers. Alle missies die je dient te voltooien in het spel, zijn ook in het echt uitgevoerd.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Stalingrad is een matig tot slecht spel is. Vooral de verschrikkelijke AI en path-finding maken het spelen van deze game soms tot een hel. De missies zijn weinig gevarieerd en audiovisueel is het maar matig. Wil je een echte goede WWII RTS, zoek dan verder, want aan Stalingrad zal je weinig plezier beleven. </p>
    Score: 40 Slecht
    • Eindelijk eens als de Russen spelen. .
    • Verschrikkelijke AI en path-finding. Audiovisueel erg matig. Niet veel variatie en vernieuwing

Artikelen