Game info

Sonic Unleashed

’s Werelds bekendste blauwe egel keert terug en is sneller dan ooit in Sonic Unleashed. Sonic stort zich in een nieuw avontuur in een door chaos verscheurde wereld, om zijn grootste vijand Dr. Eggman een halt toe te roepen. Tijdens het uitvoeren van Eggmans kwade activiteiten zijn er enkele bijzondere krachten vrijgekomen die zijn uitwerking hebben op Sonic. Zo verandert Sonic ’s nachts in een weerwolf, wat hem een stuk langzamer, maar ook veel sterker maakt. Met deze nieuwe krachten moet hij op zoek naar een aantal speciale smaragden die over de wereld verspreid zijn. Alleen dan kan Sonic de chaos herstellen en zijn wereld redden van Dr. Eggman. Sonic Unleashed speelt zich af in een driedimensionale wereld, waarin Sonic zich op een klassieke 2D-manier beweegt. Het blauwe game-icoon is weer even snel als altijd, maar moet met zijn nieuwe krachten ook vaak het gevecht aangaan, waardoor Sonic Unleashed meer variatie op de traditionele snelle gameplay van de Sonic-serie.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Helaas weet Sonic Unleashed niet te overtuigen. Het spel blinkt op momenten absoluut uit, maar die momenten zijn schaars en al snel vergeten wanneer je een level later zwaar gefrustreerd bijna de controller door de televisie gooit. De Werehog-levels worden al snel meer van hetzelfde en de gebroken grijpbesturing bederft in die levels gegarandeerd het speelplezier. De racelevels zijn ontzettend tof, maar kunnen het spel door de frustrerende ballast niet naar een voldoende tillen. Ontwikkelaar Sonic Team zet simpelweg teveel zuur tegenover het zoet. Een gemiste kans.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Hedgehog engine levert mooie, snelle actie. Sonic’s racelevels zijn gaaf
    • Teveel button-bashen in Werehoglevels. Falende grijpbesturing. Teveel quick-time events. Overbodige sandbox-omgeving

Artikelen

Screenshots PlayStation 2


Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord