Game info

SOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault

In SOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault moet je Amerika beschermen tegen vijandelijke troepen in stedelijke en landelijke omgevingen. Je speelt een marinier in deze multiplayer-game die met 32 man online te spelen is. Nieuw in deze SOCOM-game is de coöperatieve modus voor vier personen. Daarin moet je het opnemen tegen vijanden van wie het gedrag nu is verbeterd. Ook zijn de tactieken verbeterd en bevat de game nieuwe voertuigen en wapens. De game bevat de complete online multiplayermodus uit SOCOM 3: U.S. Navy SEALs met alle speelvelden, patches en updates. Je kunt het in de multiplayermodus van Combined Assault dan ook opnemen tegen spelers die SOCOM 3 spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>An sich geen slechte game, maar voor het geld dat je betaalt, is Combined Assault maar een slappe poging om de serie op de PS2 uit te melken. </p>
    Score: 60 Oké
    • Geluid is wederom van goede kwaliteit. Co-op!. Crosstalk
    • Weinig verniewing in on- en off-line modes. Eeuwenoude bugs. Achterlijke AI

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord