Game info

Showtime Championship Boxing

Dit boksspel heeft de officiële licentie van de Showtime Boxing-federatie. In de game kies je één van de veertien boksers (zeven zwaargewichten en zeven lichtgewichten) en pas je deze eerst aan je eigen wensen aan. Je kunt hun kapsel, broekjes, handschoenen en laarzen selecteren. Wanneer je bokser er uitziet zoals jij dat wilt, zul je je een weg naar de top moeten vechten. In totaal zijn er zes verschillende bokstitels te winnen. Terwijl je wedstrijden wint speel je nieuwe boksers, boksringen, kleding en handschoenen vrij. Naast de spelmodus waarin je je een weg naar de top moet vechten, kun je ook losse potjes spelen. Daarnaast bevat het spel uiteraard een multiplayermodus voor twee spelers. Hierbij wordt het beeld niet in tweeën gesplit, maar zijn beide boksers op hetzelfde scherm te zien. Dankzij de Wii-besturing kun je de stoten van je boksers echt uitvoeren met de Wii-afstandsbediening en nunchuk. Niet alleen kun je stoten, ook kun je ontwijken, duiken en blokken met deze besturing. Bovendien heeft elke bokser de beschikking over een "three punch combo". Met de deze stotencombinatie kun je snel de overhand krijgen in een gevecht.

Nieuwste review

None

Als je een Wii hebt dan bezit je ook al een betere boksgame dan Showtime Championship Boxing ooit zal kunnen worden. Het spel is niet leuk om te spelen, voelt niet intuïtief, is technisch achterhaald en de inhoud is ook nog eens erg mager. Wees een verstandige gamer en spaar je geld voor een iets zinvollere aankoop, want met deze minpunten gaat Showtime Championship Boxing in de eerste ronde genadeloos neer.

2
Score
20
Score: 20
 • Pluspunten
 • Ehm.. er zitten meer moves in dan in Wii Sports…
 • Minpunten
 • … die vervolgens slecht zijn uitgewerkt. Filmpjes hebben lange laadtijden. Je Mii-popetjes zien er mooier uit. Heeft iemand Wii Sports niet?

Artikelen

  11:09
  1
  Review
  11:09
  1
  Review
  Showtime Championship Boxing (Wii)

Screenshots