Game info

Shinobido: Tales of the Ninja

Van dak tot dak springen, bovenop de schouders van je vijanden springen om ze vervolgens gelijk te vermoorden, het stelen van geheime documenten en het ontsnappen uit een vijandelijk fort voordat ze doorhebben dat je er was. Dit is waar het zijn van een ninja om draait. Shinobido: Tales of the Ninja speelt zich in Japan af tijdens de 16de eeuw, waar de eens zo rustige gebieden van de Utakata weer bedreigd worden door vijanden die op oorlogspad zijn. De elite ninja van de Asuka clan horen in dit soort situaties in te grijpen, maar helaas is de meerderheid van deze clan al overleden. Als het laatst overgebleven lid, Goh, is het jouw baan om tegen de slechteriken te vechten, onderweg bondgenoten te verzamelen en wraak te nemen op diegenen die jouw clan uitgeroeid hebben.

Nieuwste review

Er is niet zoveel goeds te zeggen over deze Shinobi: Tales of the Ninja. De game zou uiteindelijk niet misstaan hebben op de PS1, maar zelfs dan hadden de aanwezige fouten ervoor gezorgd dat deze game net een voldoende zou hebben gekregen.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Veel speelbare personages. Mogelijkheid tot importeren van levels
  • Minpunten
  • Ondermaatse graphics. Domme AI. Bugs zorgen voor onbedoeld hilarische situaties. Slechte camera. Beperkt aantal moves per personage

Artikelen

Screenshots