Game info

Sam & Max: The Devil's Playhouse - Episode 2: The Tomb of Sammun-Mak

Sam & Max zijn terug voor hun derde seizoen. Samen moeten zij, in dienst van de Freelance Police, met veel humor misdaden oplossen. Het seizoen is opgedeeld in vijf episodes: The Penal Zone, The Tomb of Sammun-Mak, They Stole Max's Brain!, Beyond the Alley of the Dolls en The City That Dares Not Sleep.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Sam &amp; Max: The Devil&rsquo;s Playhouse &ndash; Episode 2: The Tomb of Sammun-Mak<br /> The Tomb of Sammun-Mak is niet zo sterk als seizoensopener The Penal Zone, maar brengt wederom goede puzzels en hilarische momenten. Het verhaal zal door de vele verwijzingen in het bijzonder aanspreken bij fans van het eerste uur.</p>
    Score: 70 Goed
    • Verhaal, veel nieuwe omgevingen, leuke draai aan bekende personages
    • Psychische krachten minder interessant, voelt minder vernieuwend dan The Penal Zone

Artikelen

Screenshots PlayStation Store


Screenshots iPad


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord