Game info

Rockstar Games presents Table Tennis

Rockstar Games komt met een opmerkelijke sportspel voor de Xbox 360: tafeltennis. De game kenmerkt zich door de snelle gameplay zoals tafeltennis hoort te zijn en vooral de prachtige animaties van de tafeltennissers ogen fantastisch. Table Tennis is voornamelijk een multiplayer-spel en is helemaal voor Xbox Live geoptimaliseerd. Elke speler in de game heeft zijn of haar eigen voor- en nadelen: de ene kan harder slaan en de andere speelt met meer spin. Dit werkt door in de gameplay. Je moet namelijk echt heel goed nadenken tegen wie je speelt en hoe je hem of haar moet bespelen.

Nieuwste review

Rockstar Games Presents Table Tennis voor de Wii is een geslaagde poging van Rockstar om de Xbox 360-titel voor een nieuw publiek speelbaar te maken. Door de verschillende besturingsschema’s kunnen de nieuwelingen en de gevorderde spelers heel wat uurtjes aan spannende tafeltenniswedstrijden beleven. Door het gebrek van online gameplay valt de ietwat karige singleplayer wel beter op.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Gameplay staat nog als een huis. Besturing werkt goed, omdat er voor elk wat wils is. Ideaal voor mensen die een hoger niveau dan Wii Sports willen
  • Minpunten
  • Geen online multiplayer. Toch iets karige singleplayer. Wii-afstandsbediening wordt geen batje

Artikelen

Screenshots