Game info

Risen 3: Titan Lords

Risen 3: Titan Lords is het nieuwste deel in de actie-rpg reeks en het vervolg op Risen 2: Dark Waters. Het derde deel keert terug naar de middeleeuwse setting van de eerste Risen, in plaats van het piratenthema van Risen 2. Een jonge strijder is achtergelaten door de goden en lijdt onder de Titan Wars, maar er is een nieuwe bedreiging die uit de grond komt zetten. Hij wordt door schaduwen aangevallen en zijn ziel wordt afgepakt. Hij gaat op weg om terug te krijgen wat van hem is, terwijl de duisternis zich over de wereld verspreidt. Ondertussen kunnen de verbannen Mages hem wel eens helpen. Daarom moet hij zien te vinden waar de Mages zich schuilhouden, ergens op het Island of Thunder.

Nieuwste review

Ruim twee jaar geleden kreeg Piranha Bytes nog het voordeel van de twijfel, maar dit keer komt de ontwikkelaar van de Risen-serie er niet met een voldoende vanaf. Het derde deel is praktisch een kopie van z'n voorganger. Complete gebieden, vijanden en wapens zijn één-op-één terug te vinden. Dat zou geen probleem zijn als er niks te verbeteren viel, maar Risen 2 stond bekend om z'n talloze bugs en mankementen en ook deze zijn nog alom aanwezig. Om hier vervolgens de volle mep voor te vragen getuigt van weinig waardering voor gamers.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Missies zijn gevarieerd, ontdekken van de wereld is leuk
  • Minpunten
  • Game is praktisch een kopie van Risen 2, geen vooruitgang, slechte A.I., metgezellen halen balans uit gevechten, talloze bugs, grafisch achterhaald, dialogen, verhaallijn

Artikelen

Screenshots