Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Rise of Venice

De strategiegame Rise of Venice draait compleet om Venetië tijdens de Renaissance. De stad was het culturele en economische hart van Europa. Spelers kruipen in de huid van een jonge man die op zoek is naar succes, macht en rijkdom. Samen met je familie bouw je een bedrijf op die handelt in onder andere Rome, Genua, Alexandria en andere belangrijke steden. Je komt steeds hoger in de samenleving te staan, terwijl je macht toeneemt. Maar let op: piraten en politieke vijanden staan op de loer.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Rise of Venice excelleert vanwege het complexe en aantrekkelijke economisch systeem, maar vergeet om daar iets moois omheen te bouwen. Hierdoor wordt het lastig om echt van de game te genieten. &nbsp;</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Economisch systeem werkt goed
    • Uitleg veel te summier, onderdelen werken slecht of te omslachtig, vechtgedeelte onder de maat

Artikelen

Screenshots (6)