Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Revenge of the Titans

Revenge of the Titans is een zogenaamde tower defense-game, maar heeft een aantal vernieuwende elementen ten opzichte van het gros van de games in dit genre. De linies aan verschillende wapens die de speler moet bouwen om de aanvallende buitenaardse wezens te stoppen, zijn namelijk niet onoverwinnelijk. Normaal gesproken kunnen de geplaatste wapens niet kapot in een tower-defense-game, in Revenge of the Titans wel. Het is dus niet zo dat spelers een geschutstoren kunnen bouwen en daarna kunnen vergeten. Naast nieuwe wapens bouwen moeten spelers ook de reeds geplaatste wapens in de gaten houden, repareren en upgraden. Daarnaast moeten ze aandacht besteden aan het verkrijgen van genoeg geld voor de aankoop van deze wapens. Daarvoor zijn spelers bezig met het binnenhalen van nabijgelegen grondstoffen, terwijl de aanval van de Titans doorgaat.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Revenge of the Titans is weer eens wat nieuws en dat mag op zich al een prestatie genoemd worden in het steeds voller wordende tower defense-genre. Het onderscheidt zich met uitdagende gameplay en een geweldige grafische stijl, wat resulteert in een snelle, pittige en verfrissende game.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Grafische stijl, verfrissende gameplay, Titans zijn eigenlijk best schattig
    • Soms erg korte levels, kan behoorlijk frustrerend zijn

Artikelen

Screenshots (9)