Game info

Rainbow Islands Evolution

Rainbow Islands is na Bubble Bobble Evolution gekozen om toegevoegd te worden aan de Evolution reeks. Het spel speelt zich wederom af op Rainbow Islands waar Bub en Bob het moeten opnemen tegen een kwaadaardige bedrijf en haar zeven eindbazen dat het ecosysteem gigantisch aan het vervuilen is. Het spel zelf heeft een hele boel aanpassingen ten opzichte van het origineel. Elk level heeft extra wegen en is omgetoverd naar drie dimensies. Rainbow Islands is helemaal geüpdate voor de PlayStation Portable. De bekende franchise heeft bijvoorbeeld nieuwe graphics en een nieuwe stijl. Door de driedimensionale engine krijgt de nieuwe wereld namelijk diepte. Ook zijn er nieuwe regenboogtechnieken en mogelijkheden, naast de bekende regenbogen uit de originele versie van de game. Ook nieuw in deze game zijn de coöperatieve en competitieve multiplayermodi.

Nieuwste review

Het is jammer dat er zo weinig overblijft van het basisprincipe van de oorspronkelijke Rainbow Islands. De PSP-versie is teveel opgeblazen met onnodige toevoegingen en heeft me doen beslissen het origineel via een emulator op de PSP te spelen.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Multiplayer kan leuk zijn
  • Minpunten
  • Teveel onnodige toevoegingen. Maar een beperkt aantal regenbogen te schieten. Meerdere diepteniveaus in levels frustreren

Artikelen

Screenshots