Game info

Quantum of Solace: The Game

Quantum of Solace: The Game is gebaseerd op de gelijknamige James Bond-film en de voorganger Casino Royale. De speler neemt de rol op zich van 's werelds bekendste geheim agent James Bond om zich door het verhaal van beide films te werken. Hierbij krijgt 007 te maken met gevaarlijke tegenstanders en spannende situaties waarbij je dient te sluipen, schieten en vechten om alles heelhuids te doorstaan. In Quantum of Solace: The Game reis je verschillende locaties over de hele wereld af, zoals Montenegro, Venetië, Bolivia en Oostenrijk. Al deze locaties worden zo natuurgetrouw en filmgetrouw mogelijk in beeld gebracht. De actie blijft daarnaast trouw aan de films en varieert van spannend tot zeer spectaculair.

Nieuwste review

Quantum of Solace is zeker geen slechte game, maar ook zeker geen topper. Door een paar grote fouten houdt de game slechts bij vlagen dat ‘Bond-gevoel’ vast. Voor spoilers hoef je niet bang te zijn, want Treyarch heeft zich op sommige momenten wel heel veel artistieke vrijheden geoorloofd. Al met al een vermakelijke game, maar er zijn betere shooters op de markt.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Leuk voor even. Multiplayer heeft zijn goede kanten. Gedetaileerde omgevingen
  • Minpunten
  • Bond-gevoel komt slechts met mate. Multiplayer heeft ook zijn slechte kanten. Misschien dat Die Hard een betere titel was geweest

Artikelen

Screenshots