Game info

Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All

Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All is het tweede deel in de Japanse Ace Attorney-reeks. Het spel introduceert vier nieuwe zaken met nieuwe personages, plotwendingen en nieuwe gameplay mogelijkheden. Je neemt het als advocaat Phoenix Wright op tegen meedogenloze tegenstanders en moet de onschuld van je cliënten bewijzen. Spelers moeten bewijs verzamelen, verdachten ondervragen, verklaringen onderzoeken en naar de waarheid zoeken om er voor te zorgen dat het recht zal zegevieren. Justice for All wordt gekarakteriseerd door zijn memorabele personages, verhaallijnen en een uniek gameplay formaat. Je speelt vanuit een eerste persoonsperspectief, waarbij er twee verschillende gameplay segmenten zijn: de onderzoeksfase en de rechtszaalfase. In de eerste fase onderzoek je de misdaadscène, interview je de getuigen en verzamel je het bewijs wat je in de rechtzaak gaat gebruiken. In de rechtzaal luister je naar afgelegde verklaringen, ondervraag je de getuigen en presenteer je het gevonden bewijs. Daarnaast moet je er achter zien te komen wat nu precies de waarheid is, zodat je cliënt vrijgepleit kan worden. Sommige getuigen vertellen niet altijd de waarheid en om deze te ontdekken maak je gebruik van de "Psyche-lock" mogelijkheid. Door een serie van correcte vragen te stellen of de getuigen te pakken op een gelogen of foutieve verklaring zullen deze je toch de waarheid moeten vertellen. Een nieuwe levensmeter geeft je status in de rechtzaal weer. Door incorrect bewijs te gebruiken of niet succesvol de "Psyche-lock" optie te doorlopen daalt je levensmeter.

Nieuwste review

Phoenix Wright- Justice for all is weer een heerlijke advocatengame die de adventurefan zeker enige tijd bezig zal houden. De game kent genoeg vernieuwingen ten opzichte van het eerste deel, maar heeft zijn kenmerkende aspecten behouden. Vond je het eerste deel leuk? Dan moet je deze zeker halen. Heb je die niet gespeeld? Dat is zonde en daarom moet je deze zo snel mogelijk in huis halen!

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • De humor blijft erg goed. Psyche-locks en andere vernieuwingen houden het spel leuk. Goed uitgedachte karakters en rechtzaken
  • Minpunten
  • Geen apart DS-hoofdstuk. Geen andere twist in de zaken; zelfde rol als in eerste deel

Artikelen