Game info

Perfect Dark

Perfect Dark was de non-officiële opvolger van de klassieker Goldeneye 007 voor de Nintendo 64. Ook deze game werd ontwikkelt door het bedrijf Rare. Perfect Dark is een FPS waarin je speelt met Joanna Dark, een geheimagente die werkzaam is voor het Carrington Instituut. Dit instituut zorgt ervoor dat de mensheid veilig is en blijft voor mogelijke terroristen en ander gespuis. Het bedrijf Datadyne heeft kwaadaardige plannen en brengt hiermee de mensheid in gevaar. Uiteraard doe jij als Joanna al het mogelijke wat er nodig is om deze baddies te stoppen. Maar er zit een zeer aparte wending aan het verhaal, iets dat je niet snel verwacht van deze game. Technisch gezien is Perfect Dark één van de meest geavanceerde games die uitgekomen is voor de N64. De game bestaat uit high-resolution graphics en Dolby Surround Sound. Ten opzichte van Goldeneye 007 is dit een grote verbetering, met name door de toevoeging van voice-overs, levendige vijanden en een interessanter verhaal. Ook de vele wapens zijn minder standaard. Deze game kan bestempeld worden als één van dé games voor de N64 die je gespeeld moet hebben.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De opgepoetste graphics kunnen niet verhullen dat Perfect Dark de tand des tijds niet glorieus heeft doorstaan en niet meer de topper is die het destijds op de Nintendo 64 wel was. Een perfecte port van een grote klassieker maakt helaas nog geen perfecte game, al blijft Perfect Dark ook anno 2010 een leuke shooter.</p>
    Score: 70 Goed
    • Perfecte poort van het origineel, multiplayer via Xbox Live
    • Hoog trial and error-gehalte is gebleven, houterige besturing

Artikelen

Screenshots Xbox Live Arcade


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord