Game info

Order of War

Order of War speelt zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en geeft de speler de beschikking over twee campagnes. In de eerste staat de strijd tussen de Geallieerden en de Nazi’s centraal, terwijl in de tweede de Nazi’s het opnemen tegen de Russen. Beide verhaallijnen bevatten een aantal kenmerkende momenten uit de Tweede Wereldoorlog. Spelers kunnen in de campagnes voor beide zijden kiezen en de strijd vindt in de lucht en op de grond plaats. De legers kunnen bestaan uit tot 1000 eenheden, waaronder soldaten, tanks, pantservoertuigen, artillerie en vliegtuigen. Als speler sta je aan het hoofd van deze legers en moet je strategisch te werk gaan om je legers veilig door de strijd te loodsen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Order of War biedt een goede combinatie tussen toegankelijkheid en uitdaging. De Tweede Wereldoorlogsetting wordt goed gebruikt en ook het cinematische perspectief is een leuke toevoeging. Enkele kleine foutjes en teleurstellende grafische kracht weerhouden de game er echter van een topper te zijn.</p>
    Score: 70 Goed
    • Goed gebruik setting. Toegankelijk en uitdagend. Cinematisch perspectief
    • Grafisch weinig indrukwekkend. Weinig nieuws. Overzicht soms moeilijk

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord