Game info

New Super Luigi U

New Super Luigi U is een uitbreiding op New Super Mario Bros. U. De game speelt zich af op dezelfde map als de Wii U launchgame, maar bevat compleet nieuwe levels. Deze worden niet met Nintendo's mascotte Mario, maar met zijn broer Luigi doorlopen. De game verschijnt zowel als download op de Wii U eShop, als in de winkels in een doosje.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> New Super Luigi U is eigenlijk een compleet nieuwe game met tientallen nieuwe levels. De abruptheid van de kortere levels zal niet bij iedereen even goed vallen, maar voeren over het algemeen wel de moeilijkheidsgraad op. Dat de DLC nergens nieuwe omgevingen biedt en alle art-assets uit New Super Mario Bros. U recyclet, is jammer, maar overkoombaar als je maar niet genoeg kan krijgen van kwalitatief sterke platformavonturen.</p>
    Score: 75 Goed
    • Hoge moeilijkheidsgraad dankzij sterk leveldesign, veel nieuwe content
    • Game oogt precies hetzelfde als origineel, zelfs dezelfde tussenfilmpjes en wereldmap

Artikelen

Screenshots Wii U


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord