Game info

MotoGP 09/10

Moto GP 09/10 is een nieuwe iteratie van de bekende motorsport simulator. Dit keer ga je niet alleen aan de slag met alles wat zich heeft afgespeeld tijdens het Moto GP seizoen van 2009, maar krijg je live updates van wat er gebeurt in het raceseizoen 2010. Dit was ook de reden om de game vóór het echte seizoen 2010 uit te brengen. In de game zijn al de verschillende motoren van het seizoen 2009 en 2010 los te laten op de 17 officiële circuits. In de carrièremodus is het mogelijk om je reputatie te vergroten door verschillende opdrachten te volbrengen. Zo verdien je aanbiedingen van andere teams, nieuwe sponsors en het beste personeel in de pits. Online is het mogelijk om met maximaal 20 spelers te racen, offline kan de game in splitscreen gespeeld worden met twee spelers.

Nieuwste review

Met MotoGP 09/10 maakt de koningsklasse van de motorsport een prima comeback. Het is namelijk een oerdegelijke racegame, maar behoort zeker niet tot de top van het racegenre. Door de arcadeachtige insteek is de game simpelweg leuk.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Arcade-achtige spelbenadering pakt goed uit, de carrièremodus is verrassend leuk en de gratis content verlengt de spelduur
  • Minpunten
  • Nergens echt uitzonderlijk goed, de presentatie is ronduit slecht

Artikelen

Screenshots