Game info

MotoGP 08

Racefans kunnen aan de slag met de MotoGP-serie in MotoGP 08. Spelers hebben de keuze uit de 125cc-, 250cc- en MotoGP-klassen, waarin ze de strijd aanbinden met andere coureurs uit de World’s Premier Motorcycling Championship. De game bevat verschillende bekende circuits, waaronder het nieuwe Indianapolis-circuit of één van de bekende nachtraces. In MotoGP 08 heb je de keuze uit verschillende soorten besturingen, namelijk arcade, medium en simulatie. Daarnaast is de kunstmatige intelligentie van je tegenstanders in te stellen, zodat je de game volledig aan jouw wensen en manier van spelen kunt aanpassen. Als de singleplayer niet uitdagend genoeg voor is, kun je jouw vaardigheden als coureur testen tegen andere spelers via de online-modus.

Nieuwste review

MotoGP 08 is nog steeds een aardige racegame die het motor gebeuren op een realistische manier over weet te brengen aan de gamer. Het is dan ook spijtig dan de makers weinig meer gedaan hebben dan de namen van de rijders voor 2008 aan te passen en zelfs een aansprekende modus, de Extreme-races, hebben weggelaten. Heb je het vorige deel al in huis, dan zul je weinig voldoening uit dit deel halen. Op naar 2009 dan maar?

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Nog steeds een degelijke motorsimulatie . Regenraces zien er goed uit
  • Minpunten
  • Omgevingen zijn lelijk en met weinig inspiratie ontworpen. Career-modus is karig uitgewerkt. Waar is de extreme-modus gebleven?

Artikelen

Screenshots